Programajánló

Lovas táborok

Sziasztok! grin hangulatjel 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy táboraink kapuja idén is nyitva áll számotokra! grin hangulatjel

 

 

Táboraink a megszokott rend szerint vasárnap estétöl, péntek délutánig tartanak. 
Minden táborban lehetöség nyílik „ott alvásra” is és bejárásra is. grin hangulatjel
Rengeteg lovaglás, tereplovaglás, éjszakai gyalogtúra, lovas kocsizás, számháború és még sok más program vár mindenkit! grin hangulatjel

Tovább...
 
Tavaszi lovastúrák a festõi Vértesben

A tavaszi idõjárás lassan elûzi a tél hidegét, rügyeznek a fák, zöldül az erdõ! A Vértes lankáin új élet sarjad, és szerencsére egyre több a napsütés is. A táj egyre szebb, a kellemes tavaszi idõ a lelkünket is melegíti. Járd be lóháton az erdõt, a Vértest, és nézd meg, hogyan ébred a természet! Az idõjárás egyre kedvezõbb, a lovak is szívesebben mozognak. A különbözõ útvonalak más-más látnivalót kínálnak, így ló és lovas egyaránt változatos tereplovagláson vehet részt.

Tovább...
 
 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Lovastúra a Csáki várhoz

Csendes, szitáló köd fogadta a csapatot november 21-én kora reggel. Nem panaszkodhattunk, hiszen november közepéhez képest, egyátalán nem volt kellemetlen hideg, de a köd utunk során végig kitartott. Igazi õsz végi, tél eleji hangulatban, jó hangulatban lovagolt a 15 fõs csapat a hajdani Csáki vár romjáig.

Az út változatos terepen vezetett. Kellemes hat órát töltöttünk nyeregben, a túra lovak és lovasok számára egyaránt kellemesen alakult, mindenki nagyon jól érezte magát és persze kellemesen elfáradtunk.

 

 
< Előző   Következő >