Programajánló

Lovas táborok

Sziasztok! grin hangulatjel 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy táboraink kapuja idén is nyitva áll számotokra! grin hangulatjel

 

 

Táboraink a megszokott rend szerint vasárnap estétöl, péntek délutánig tartanak. 
Minden táborban lehetöség nyílik „ott alvásra” is és bejárásra is. grin hangulatjel
Rengeteg lovaglás, tereplovaglás, éjszakai gyalogtúra, lovas kocsizás, számháború és még sok más program vár mindenkit! grin hangulatjel

Tovább...
 
Tavaszi lovastúrák a festõi Vértesben

A tavaszi idõjárás lassan elûzi a tél hidegét, rügyeznek a fák, zöldül az erdõ! A Vértes lankáin új élet sarjad, és szerencsére egyre több a napsütés is. A táj egyre szebb, a kellemes tavaszi idõ a lelkünket is melegíti. Járd be lóháton az erdõt, a Vértest, és nézd meg, hogyan ébred a természet! Az idõjárás egyre kedvezõbb, a lovak is szívesebben mozognak. A különbözõ útvonalak más-más látnivalót kínálnak, így ló és lovas egyaránt változatos tereplovagláson vehet részt.

Tovább...
 
 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Dávid

Dávid - Galagonya LovasfarmDávid 2006-ban végezte el a Nemzeti Lovardában a Lovastúra-vezetõ képzést, 11 éve lovagol aktívan. Szereti a temperamentumos lovakat. Türelmes oktató.

Szigorú és kemény edzési módszereinek köszönhetõen azok a lovas növendékek is hozzá fordulnak, akik szeretnének gyorsan fejlõdni.

Kezdõ lovasoknak futószáras oktatásokat tart, de Õ vezeti a hosszabb tereplovaglások jelentõs részét is.

 

Szeret oktatni, a farmon megrendezett lovas táborok alkalmával mindig nagy figyelmet fordít az elméleti oktatásra. Élvezi a kihívást jelentõ hátasokat, szívesen ül temperamentumos, problémás lovakra. 

Bértartók lovainak rendszeres lovaglását is elvállalja. Tanító céllal foglalkozik a hátasokkal, hogy a ló gazdája akkor is élvezhesse a lovaglást, ha nincs ideje vagy lehetõsége kedvencét rendszeresen tanítgatni, fegyelmezni.

 

Saját lova: Démon.

 

 

Dávidot hívd:

 

- ha futószáras oktatásra szeretnél jelentkezni

- ha tereplovaglásra mennél

- ha osztályban lovagláson szeretnél résztvenni

 

Telefonszáma: +36 20 36 23 564

 
< Előző