Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Sanyi

Sanyi - Galagonya Lovasfarm Az állaltok ellátásában és gondozásában Sanyi bácsié a fõszerep. Gyerekkora óta mindig volt pár házi és haszonállata.

Sokoldalú ember: Õ a tanya gazdája, rendben tartja a farmot, felügyeli az állatokat, és a mezõgazdasági munkákat is õ végzi (a takarmány egy részét magunk termeljük meg).


Mindenki dícséri a szakács tudását, aki kóstolta már a fõztjét. Hétvégente és rendezvények alkalmával szívesen vállalja a fõzés megtisztelõ feladatát, remek bográcsos és sült ételeket készít.


Ha szükség van rá, gyerekek lovagoltatásába is besegít. Jól bánik a makacs pónikkal, és fogatban is hajtja õket. Vendéglátó üzletvezetõ, Lovastúra-vezetõ és lovas program-szervezõ, és Mezõgazdasági-gépkezelõi végzettsége is van.


Igen sokoldalú ember. Õ a tanya gazdája, övé a fõszerep az állatok ellátásában és gondozásában. Mindennapos feladatai közé tartozik a farm rendben tartása, az állatok felügyelete, valamint a mezõgazdasági munkák elvégzése - mivel az állattartáshoz szükséges takarmány egy részét maga a farm termeli meg.

Különösen jól bánik a farm négylábú lakóival, gyermekkora óta tart különbözõ házi- és haszonállatokat.

Végzettségét tekintve Vendéglátó üzletvezetõ és Mezõgazdasági-gépkezelõi papírokkal rendelkezik. Munkájának minél precízebb és teljesebb körû elvégzése érdekében 1995-ben, kiváló minõsítéssel elvégezte a Lovastúra-vezetõ és lovas program-szervezõ tanfolyamot.

Szakácstudását mindenki dicséri. Hétvégenként és rendezvények alkalmával szívesen vállalja a fõzés megtisztelõ feladatát, remek bográcsos és sült ételeket készít. Ha szükség van rá, besegít a gyerekek lovagoltatásába. Jól bánik a makacs pónikkal, fogatban is hajtja õket.


Fordulj hozzá:

 

- a Galagonya Lovasfarmmal kapcsolatos bármely kérdésben

- ha csoportos programot szervezel gyermekeknek, vagy felnõtteknek

- ha csoportos programon vennél részt

- lovasoktatás érdekel és szeretnél bõvebb információt kapni.

 

Telefonszáma: +36 20 41 31 131

 
< Előző   Következő >