Programajánló

Lovas táborok

Sziasztok! grin hangulatjel 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy táboraink kapuja idén is nyitva áll számotokra! grin hangulatjel

 

 

Táboraink a megszokott rend szerint vasárnap estétöl, péntek délutánig tartanak. 
Minden táborban lehetöség nyílik „ott alvásra” is és bejárásra is. grin hangulatjel
Rengeteg lovaglás, tereplovaglás, éjszakai gyalogtúra, lovas kocsizás, számháború és még sok más program vár mindenkit! grin hangulatjel

Tovább...
 
 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Sanyi

Sanyi - Galagonya Lovasfarm Az állaltok ellátásában és gondozásában Sanyi bácsié a fõszerep. Gyerekkora óta mindig volt pár házi és haszonállata.

Sokoldalú ember: Õ a tanya gazdája, rendben tartja a farmot, felügyeli az állatokat, és a mezõgazdasági munkákat is õ végzi (a takarmány egy részét magunk termeljük meg).


Mindenki dícséri a szakács tudását, aki kóstolta már a fõztjét. Hétvégente és rendezvények alkalmával szívesen vállalja a fõzés megtisztelõ feladatát, remek bográcsos és sült ételeket készít.


Ha szükség van rá, gyerekek lovagoltatásába is besegít. Jól bánik a makacs pónikkal, és fogatban is hajtja õket. Vendéglátó üzletvezetõ, Lovastúra-vezetõ és lovas program-szervezõ, és Mezõgazdasági-gépkezelõi végzettsége is van.


Igen sokoldalú ember. Õ a tanya gazdája, övé a fõszerep az állatok ellátásában és gondozásában. Mindennapos feladatai közé tartozik a farm rendben tartása, az állatok felügyelete, valamint a mezõgazdasági munkák elvégzése - mivel az állattartáshoz szükséges takarmány egy részét maga a farm termeli meg.

Különösen jól bánik a farm négylábú lakóival, gyermekkora óta tart különbözõ házi- és haszonállatokat.

Végzettségét tekintve Vendéglátó üzletvezetõ és Mezõgazdasági-gépkezelõi papírokkal rendelkezik. Munkájának minél precízebb és teljesebb körû elvégzése érdekében 1995-ben, kiváló minõsítéssel elvégezte a Lovastúra-vezetõ és lovas program-szervezõ tanfolyamot.

Szakácstudását mindenki dicséri. Hétvégenként és rendezvények alkalmával szívesen vállalja a fõzés megtisztelõ feladatát, remek bográcsos és sült ételeket készít. Ha szükség van rá, besegít a gyerekek lovagoltatásába. Jól bánik a makacs pónikkal, fogatban is hajtja õket.


Fordulj hozzá:

 

- a Galagonya Lovasfarmmal kapcsolatos bármely kérdésben

- ha csoportos programot szervezel gyermekeknek, vagy felnõtteknek

- ha csoportos programon vennél részt

- lovasoktatás érdekel és szeretnél bõvebb információt kapni.

 

Telefonszáma: +36 20 41 31 131

 
< Előző   Következő >