Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Csapatépítés

Egy vállalkozást sikeresen és hosszú távon versenyképesen vezetni nehéz feladat, akár nagy létszámú multinacionális cégrõl, akár kisvállalkozásról beszélünk. Vállalkozásod piaci pozícióját nagyban meghatározza a Nálatok kialakult CSAPATMUNKA.

 

Tedd próbára csapatod összetartását! Fejleszd képességeiteket!

 

Ha erõs a csapatszellem, akkor kollégáid (csapattársaid) örömmel járnak be dolgozni, aktívan és felelõsségteljesen vesznek részt a mindennapi feladatok elvégzésében; fordított esetben pedig ennek az ellenkezõje áll fenn…

 

A mi feladatunk nem a cégednél kialakult munkamorál elemzése, hozzánk akkor fordulj, ha egy izgalmas és felejthetetlen csapatépítõ tréningre vágysz! Tedd próbára csapatod a természetben, törjetek ki a zajos város és az irodai falak monotonitásából!

 

Nálunk kipróbálhatod csapatod erejét:

- lovaglásban,
- íjászatban,
- erdei tájékozódásban,
- és még sok más, csupa-csupa izgalmas és mókás próbatétel során!

 

Feltétlenül gyere el hozzánk, ha önfeledt szórakozás közben szeretnéd megmozgatni és erõsíteni csapatod! A friss levegõ és a változatos feladatok felszabadítják az alkotókedvet, erõsítik és élvezetessé teszik az együttmûködést.

 

A Galagonya Lovasfarmon elsajátíthatjátok a lovaglás alapjait, különbözõ ügyességi feladatok alatt megtudhatjátok milyen csapatjátékosok vagytok! A vállalkozó szellemûek belebújhatnak a honfoglaló magyarok bõrébe, és lovas íjászat közben élhetik át mindazt, amit õseink éreztek akkor, amikor mozgó lóhátról, egy szál íjjal a kezükben cserkészték be és célozták meg az élelmet jelentõ vadat! Bizonyítsd be, hogy megfelelõ csapatmunkával még egy tût sem lehetetlen megtalálni a szénakazalban!

 

A farm hangulata, a lovak, a természet, a Vértesbõl lezúduló friss hegyi levegõ, valamint az izgalmas feladatok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy csapatod tagjai

- kellemes érzéssel végzik a feladatokat,
- lelkesednek a csapattevékenységben való részvételért,
- érzékelik és átértékelik a csapaterõt,
- büszkék a csapatra és a csapatban elfoglalt helyükre!

 

A csapatépítés valójában kemény munka, de ha eléred, hogy csapatod örömmel dolgozzon, rúgtál egy gólt! Gyere hát el hozzánk, és hozd a csapatod is!