Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Túralovaglás

Ha úgy érzed, hogy többre vágsz az egy-két órás tereplovaglásnál, szeretnéd magad és lovad egy-egy hosszabb túralovagláson is kipróbálni, akkor köztünk van a helyed!

 

Csapatunk rendszeresen szervez 2-3 napos lovas kirándulásokat, amelyekre minden gyakorlott lovast szeretetettel várunk! Azokat is, akik voltak már többnapos túralovagláson, és természetesen azokat is, akiknek nem volt még ilyen élményben részük.

 

 

Ha nem voltál még többnapos túralovagláson, és nem tudnád, hogyan vágj bele, itt az idõ, ne halogasd tovább! Kifogás mindig akad – de nem nálunk! Szánd el végre magad, hiszen nem kell mást tenned, csak felvenned velünk a kapcsolatot; a szervezés ügyes-bajos dolgait mi elintézzük helyetted! Azaz, segítünk az elõkészületekben, megtervezzük az úti célt, lefoglaljuk a szállást. Megosztjuk Veled tapasztalatainkat, tippeket adunk, hogy miket hozz feltétlenül magaddal, és mi az, amit nem érdemes bepakolnod. Neked tehát más dolgod sem lesz, csak élvezni a kirándulást!

 

Az elmúlt évek alatt lelkesen kerestük azokat a helyeket és szálláslehetõségeket, ahova érdemes lóval menni. Mára jól ismerjük a lehetséges útvonalakat, szálláshelyeket, tehát aki velünk tart, azt nem érheti kellemetlen meglepetés!


Lóháton, vadregényes tájakon, történelmi utakon át fedezzük fel hazánkat, csakúgy, mint magyar õseink tették egykor. Érezd át Te is, milyen az, amikor végigkísér utunkon a szabadság érzése! Mezõkön vágtázni, csapásokon araszolni, dombokon felkapaszkodni majd aláereszkedni – ezek mind-mind Rád várnak!

 

A természetben bóklászva a friss levegõ és az erdõk dús illata életerõvel, energiával tölt fel. Kint vagy a szabadban, lovaddal és barátaiddal, akikre bármiben számíthatsz, akikhez bármikor szólhatsz. Habár sokszor azt veszed észre, annyira megfogott a táj szépsége, hogy órákig meg sem szólaltál, csak élvezted a lovaglást és a természet adta látnivalókat…

 

A pihenõk alkalmával elfogyasztott szendvicsnek, a szabadban sütött szalonnának is megvan a maga sajátos hangulata. A szálláshelyre megérkezve, elsõ dolgod, hogy ellásd és biztonságba helyezd lovadat. Miután ezzel végeztél, nem marad más hátra, mint élvezni a nap hátralevõ részét. Van, aki pihenéssel, van, aki tábortûz körüli beszélgetéssel, borozgatással teszi ezt meg, a lényeg, hogy mindenki jól érezze magát!

 

 

Reméljük, kedvet kaptál a túralovagláshoz! Ha úgy érzed, kipróbálnád milyen egy többnapos lovas kirándulás, vedd fel velünk a kapcsolatot bátran! Szívesen válaszolunk a túralovaglással kapcsolatos kérdéseidre és fogadjuk ötleteid; Te hová mennél lóháton!

 

És végül, de nem utolsósorban… Elõfordulhat, hogy kedved és idõd engedné, hogy velünk tarts, csak épp nincs saját lovad. Ez nem lehet akadály, farmunkon lehetõség van lovak bérlésére – túralovagláshoz is! Neked nem kell mást tenned, csak (saját magad és a ló biztonsága érdekében) megmutatnod, hogyan lovagolsz terepen, és máris kezdheted a készülõdést!

 

Gyere és csatlakozz hozzánk, meglátod, jól fogod érezni magad!

 

 
< Előző   Következő >