Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Tereplovaglás

Lónak és lovasának egyaránt a tereplovaglás jelenti a legnagyobb boldogságot! Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el hozzánk, itt minden adott egy izgalmas tereplovagláshoz!

 

Gyönyörû lovaink vannak, gyakorlott túravezetõink, és nem utolsósorban kiváló terepünk. Hidd el, elképesztõ érzés felkapaszkodni egy dombra, és annak a tetejérõl csodálni az elénk táruló táj szépségét. Tapasztald meg, milyen felszabadító élmény a nyílt réten vágtázni, miközben a szél belesüvít füledbe!

 

 

A tereplovaglás a legüdítõbb, legizgalmasabb és legmozgalmasabb módja a szabadban történõ kikapcsolódásnak. Ilyenkor lovaddal (akár egy nagyobb lovascsoport társaságában) kint a természetben élvezed a mozgás és a táj szépségét. Éppen ezért a tereplovaglás MINDEN LÓNAK ÉS GYAKORLOTT LOVASNAK szinte kötelezõ. Tapasztalatlan lovasok mindig túravezetõ kíséretében menjenek terepre!

 

Aki volt már terepen, mind egyetért azzal, hogy a tereplovaglás kiváló módja a lazításnak, a stresszoldásnak. A táj szépsége, a friss levegõ, az erdõ nyugalma, lovunk és barátaink társasága legalább erre az egy-két órára elvonja figyelmünket a hétköznapi gondoktól.

 

 

Amikor terepen lovagolsz, lovadnak is sokkal jobb a közérzete. Ha ezt ügyesen kihasználod, tanulhatsz is! Kint a természetben, egy kis odafigyeléssel megismerheted lovad legapróbb jelzéseit. Ennek köszönhetõen tisztul köztetek a kommunikáció, ami a bizalom erõsödését eredményezi.

 

A tereplovaglás kihívást is jelent, hiszen lónak és lovasának folyamatosan készenlétben kell állnia, hogy felkészülhessenek a nem várt eseményekre. Ilyen lehet egy váratlanul felbukkanó vad vagy pocsolya. A ló hatalmas termete ellenére könnyen megijed számunkra jelentéktelennek tûnõ dolgoktól is. Ilyenkor a Te feladatod, hogy négylábú társad megnyugtasd, szükség esetén megfékezd.

 

Kint a természetben, a kirándulók rendre megcsodálják, a kíváncsiabbak pedig még meg is állítják és kérdezgetik kis csapatunkat. Mennyivel nagyobb bizalommal fordulunk embertársainkhoz, ha az lóháton ül!

 

Szerencsések vagyunk, hogy a Vértesben élhetünk és lovagolhatunk, hiszen ez a vidék még sok helyütt érintetlen, megõrizte sokszínûségét, varázsát. Már több százszor lovagoltunk ki több tucat útvonalon, mégis mindig felfedeztünk valami újat!

 

Egy tereplovaglás alkalmával nagyon sok minden megtörténhet. Velünk elõfordult, hogy magára hagyott, megsebzett vadat sikerült mentenünk. Ennél jobb érzéssel akkor haza sem mehettünk volna!

 

 

 
< Előző   Következő >