Programajánló

Lovas táborok

Sziasztok! grin hangulatjel 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy táboraink kapuja idén is nyitva áll számotokra! grin hangulatjel

 

 

Táboraink a megszokott rend szerint vasárnap estétöl, péntek délutánig tartanak. 
Minden táborban lehetöség nyílik „ott alvásra” is és bejárásra is. grin hangulatjel
Rengeteg lovaglás, tereplovaglás, éjszakai gyalogtúra, lovas kocsizás, számháború és még sok más program vár mindenkit! grin hangulatjel

Tovább...
 
 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Western verseny - 2010

2010. május 29-én megrendeztük immár 4. western versenyünket hobby lovasok számára. Az idõ kegyes volt hozzánk, mert a folyamatos esõs napok között ez a nap ragyogó napsütést hozott. A versenyünk célja az volt, hogy másokkal is megkedveltessük a lovaglást és lehetõséget adjunk a munkalovak és hobbylovak más jellegû kipróbálására, valamint lovasok és nézõk számára egy vidám nap eltöltésére country zene mellett.

 

A jó hangulatról, a rendkívül jókedvû, lelkes és játékos versenyzõk, valamint vidám és hangos szurkolótábor zeneszó mellett gondoskodott.

 

Reggel 9-kor kezdtük a nevezésekkel és a pályabejárással. 10 órakor a trail (ügyességi) számmal indítottunk. Ez ebédig tartott. Ebéd után a szlalommal és a hordókerüléssel folytattuk. A gyorsasági számoknál 2-2 forduló volt és a jobbik idõt vettük figyelembe. Amíg az értékeléssel és helyezési lapok, emléklapok kitöltésével nem végeztünk, izgalmas és látványos csapatjátékokat játszottak a lovasok. A közönség szórakoztatására a lovasok felvonulást, díszköröket lovagoltak. A nap végén a díjkiosztás következett.

 

A versenyzõkrõl, versenyrõl sok fénykép és videofelvétel készült, melyet minden résztvevõ megkap. Itt egy kis ízelítõ a képekbõl.

 

A verseny lebonyolításában a helyi lovasok segítettek. Köszönjük közremûködésüket! Ági, Dóri, Edina, Erika, Gabi, Kinga, Timi, Tündi, Attila, Gábor, Imi, István, Krisztián, Lugigi, Pali, Pityu, Pista bá.

 

 
< Előző   Következő >