Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Western verseny - 2010

2010. május 29-én megrendeztük immár 4. western versenyünket hobby lovasok számára. Az idõ kegyes volt hozzánk, mert a folyamatos esõs napok között ez a nap ragyogó napsütést hozott. A versenyünk célja az volt, hogy másokkal is megkedveltessük a lovaglást és lehetõséget adjunk a munkalovak és hobbylovak más jellegû kipróbálására, valamint lovasok és nézõk számára egy vidám nap eltöltésére country zene mellett.

 

A jó hangulatról, a rendkívül jókedvû, lelkes és játékos versenyzõk, valamint vidám és hangos szurkolótábor zeneszó mellett gondoskodott.

 

Reggel 9-kor kezdtük a nevezésekkel és a pályabejárással. 10 órakor a trail (ügyességi) számmal indítottunk. Ez ebédig tartott. Ebéd után a szlalommal és a hordókerüléssel folytattuk. A gyorsasági számoknál 2-2 forduló volt és a jobbik idõt vettük figyelembe. Amíg az értékeléssel és helyezési lapok, emléklapok kitöltésével nem végeztünk, izgalmas és látványos csapatjátékokat játszottak a lovasok. A közönség szórakoztatására a lovasok felvonulást, díszköröket lovagoltak. A nap végén a díjkiosztás következett.

 

A versenyzõkrõl, versenyrõl sok fénykép és videofelvétel készült, melyet minden résztvevõ megkap. Itt egy kis ízelítõ a képekbõl.

 

A verseny lebonyolításában a helyi lovasok segítettek. Köszönjük közremûködésüket! Ági, Dóri, Edina, Erika, Gabi, Kinga, Timi, Tündi, Attila, Gábor, Imi, István, Krisztián, Lugigi, Pali, Pityu, Pista bá.

 

 
< Előző   Következő >