Programajánló

Lovas táborok

Sziasztok! grin hangulatjel 
Örömmel értesítünk Benneteket, hogy táboraink kapuja idén is nyitva áll számotokra! grin hangulatjel

 

 

Táboraink a megszokott rend szerint vasárnap estétöl, péntek délutánig tartanak. 
Minden táborban lehetöség nyílik „ott alvásra” is és bejárásra is. grin hangulatjel
Rengeteg lovaglás, tereplovaglás, éjszakai gyalogtúra, lovas kocsizás, számháború és még sok más program vár mindenkit! grin hangulatjel

Tovább...
 
 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
A Farm

Galagonya Lovasfarm Csákvár határában, a Vértes lábánál, festõi környezetben megbújó lovasfarmunkon várjuk a lovagolni, kirándulni vágyókat. A vadregényes tájon fekvõ farm hangulata, a ménes gyönyörû lovai, a természet csendje, az erdõ illatától dús levegõ lovaglásra csábítanak.

 

Kitûnõ lehetõség, hogy megismerkedjetek a táj szépségeivel és a farmon élõ állatokkal! Várnak titeket lovak, pónik, malacok, gidák, bárányok, egyéb apró állatok. Kipróbálhatjátok a lovaglást, a lovaskocsizást, akár az erdõben is!

 

Válasszák családok, baráti társaságok, összejövetelek, ünnepek helyszínéül farmunkat, s mi segítünk színes programokkal és finom ételekkel emlékezetessé tenni napjukat! Ajánljuk iskolai osztályok, óvodás csoportok kirándulásának helyszínéül, várjuk nyugdíjas klubok jelentkezését is. Bejelentkezést követõen segítséget nyújtunk a programok kialakításához, biztosítani tudjuk a színes programokat és az étkezést.

A farm nyitva áll, lakói vendégszeretõk. Ha csak pár órád van, de azt szabadban töltenéd - legyen az hétvége vagy munkanap - látogass meg minket és ha jól érezted magad, térj vissza máskor is, gyere családoddal, barátaiddal együtt!

Tovább...
 
Sanyi

Sanyi - Galagonya Lovasfarm Az állaltok ellátásában és gondozásában Sanyi bácsié a fõszerep. Gyerekkora óta mindig volt pár házi és haszonállata.

Sokoldalú ember: Õ a tanya gazdája, rendben tartja a farmot, felügyeli az állatokat, és a mezõgazdasági munkákat is õ végzi (a takarmány egy részét magunk termeljük meg).

Tovább...
 
Éva

Éva - Galagonya LovasfarmÉva néni a Galagonya Lovasfarm háziasszonya, a Farm életének szervezõje. 

 

A büfé ellátása mellett a farm mindennapi programjának, és a gazdaság pénzügyi életének szervezését is õ intézi. Szervezi a lovasoktatások napi programját, foglalkozik a vendégekkel és a gyerekekkel.

 

Tovább...
 
Dávid

Dávid - Galagonya LovasfarmDávid 2006-ban végezte el a Nemzeti Lovardában a Lovastúra-vezetõ képzést, 11 éve lovagol aktívan. Szereti a temperamentumos lovakat. Türelmes oktató.

Szigorú és kemény edzési módszereinek köszönhetõen azok a lovas növendékek is hozzá fordulnak, akik szeretnének gyorsan fejlõdni.

Tovább...