Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
A Farm

Galagonya Lovasfarm Csákvár határában, a Vértes lábánál, festõi környezetben megbújó lovasfarmunkon várjuk a lovagolni, kirándulni vágyókat. A vadregényes tájon fekvõ farm hangulata, a ménes gyönyörû lovai, a természet csendje, az erdõ illatától dús levegõ lovaglásra csábítanak.

 

Kitûnõ lehetõség, hogy megismerkedjetek a táj szépségeivel és a farmon élõ állatokkal! Várnak titeket lovak, pónik, malacok, gidák, bárányok, egyéb apró állatok. Kipróbálhatjátok a lovaglást, a lovaskocsizást, akár az erdõben is!

 

Válasszák családok, baráti társaságok, összejövetelek, ünnepek helyszínéül farmunkat, s mi segítünk színes programokkal és finom ételekkel emlékezetessé tenni napjukat! Ajánljuk iskolai osztályok, óvodás csoportok kirándulásának helyszínéül, várjuk nyugdíjas klubok jelentkezését is. Bejelentkezést követõen segítséget nyújtunk a programok kialakításához, biztosítani tudjuk a színes programokat és az étkezést.

A farm nyitva áll, lakói vendégszeretõk. Ha csak pár órád van, de azt szabadban töltenéd - legyen az hétvége vagy munkanap - látogass meg minket és ha jól érezted magad, térj vissza máskor is, gyere családoddal, barátaiddal együtt!

Tovább...
 
Sanyi

Sanyi - Galagonya Lovasfarm Az állaltok ellátásában és gondozásában Sanyi bácsié a fõszerep. Gyerekkora óta mindig volt pár házi és haszonállata.

Sokoldalú ember: Õ a tanya gazdája, rendben tartja a farmot, felügyeli az állatokat, és a mezõgazdasági munkákat is õ végzi (a takarmány egy részét magunk termeljük meg).

Tovább...
 
Éva

Éva - Galagonya LovasfarmÉva néni a Galagonya Lovasfarm háziasszonya, a Farm életének szervezõje. 

 

A büfé ellátása mellett a farm mindennapi programjának, és a gazdaság pénzügyi életének szervezését is õ intézi. Szervezi a lovasoktatások napi programját, foglalkozik a vendégekkel és a gyerekekkel.

 

Tovább...
 
Dávid

Dávid - Galagonya LovasfarmDávid 2006-ban végezte el a Nemzeti Lovardában a Lovastúra-vezetõ képzést, 11 éve lovagol aktívan. Szereti a temperamentumos lovakat. Türelmes oktató.

Szigorú és kemény edzési módszereinek köszönhetõen azok a lovas növendékek is hozzá fordulnak, akik szeretnének gyorsan fejlõdni.

Tovább...