Programajánló

 
 
 
Ez a honlap a

Cégkovács Mûhely - F&M Consulting Kft.

Cégkovács Mûhely
támogatásával jött létre!
 
 
 
Lovasoktatás

A Galagonya Lovasfarmon a kezdõ és haladó lovasok egyaránt megtalálhatják a tudásuknak megfelelõ programokat.  Az érdeklõdõk a lovarda mellett található karámokban szakképzett oktatóink segítségével ismerkedhetnek meg a lovaglás rejtelmeivel.

 

Kezdõket futószáron, haladókat pedig karámban, osztályban lovaglással, illetve terepen oktatjuk a megbízható, kiegyensúlyozott lovainkon.

 

 


Áraink kedvezõek:

 

 

Sétalovaglás:                 2.200 Ft 30 perc
       
Futószáras oktatás:       3.700 Ft 40 perc
       
Osztályban lovaglás:    3.700 Ft 50 perc
       
Tereplovaglás:                3.900 Ft 1 óra
      5.700 Ft 1 óra 30 perc

 


  7.400 Ft  2 óra 

 

 

 

 elsõ óra után 3.500 Ft / óra   
       
Bérlet:   oktatás:            33.000 Ft 10 alkalom
                terep:               35.000 Ft 10 óra
       
       
       

       A bérletek a vásárlás idõpontjától számítva 4 hónapig használhatóak fel.

 

Tovább...
 
Futószáras oktatás

Végre rászántad magad, hogy megtanulj lovagolni? Meghoztad életed egyik legjobb döntését!

 

Elsõ lépésként célszerû futószáras órákat venned, a futószáras oktatás (röviden futószárazás) ugyanis kiváló lehetõséget teremt a lóval -, a lovaglással -, és nem utolsósorban az oktatóval való ismerkedésre.

Tovább...
 
Osztályban lovaglás

Ha már a futószáron elsajátítottad mind a három jármódot és tudsz már másra is figyelni, nem csak magadra, akkor itt az ideje, hogy kipróbáld az osztályban lovaglást! Itt már másik lóra fogsz ülni, több lovat is kipróbálhatsz, hogy még finomíthass az üléseden, és hogy megtaláld a temperamentumodnak megfelelõ lovat. Az osztályban lovaglás sokkal összetettebb, mint a futószárazás, mert itt a lovat már Te irányítod nem pedig az oktató.

 

 

Tovább...
 
Tereplovaglás

Lónak és lovasának egyaránt a tereplovaglás jelenti a legnagyobb boldogságot! Ha kedvet kaptál hozzá, gyere el hozzánk, itt minden adott egy izgalmas tereplovagláshoz!

 

Gyönyörû lovaink vannak, gyakorlott túravezetõink, és nem utolsósorban kiváló terepünk. Hidd el, elképesztõ érzés felkapaszkodni egy dombra, és annak a tetejérõl csodálni az elénk táruló táj szépségét. Tapasztald meg, milyen felszabadító élmény a nyílt réten vágtázni, miközben a szél belesüvít füledbe!

Tovább...
 
Túralovaglás

Ha úgy érzed, hogy többre vágsz az egy-két órás tereplovaglásnál, szeretnéd magad és lovad egy-egy hosszabb túralovagláson is kipróbálni, akkor köztünk van a helyed!

 

Csapatunk rendszeresen szervez 2-3 napos lovas kirándulásokat, amelyekre minden gyakorlott lovast szeretetettel várunk! Azokat is, akik voltak már többnapos túralovagláson, és természetesen azokat is, akiknek nem volt még ilyen élményben részük.

Tovább...
 
A lovaglás pozitív hatásai

Kevés olyan dolog van a világon, ami annyi pozitív hatással jár együtt, mint a lovaglás.

 

Egy lóban új barátra találhatsz, a lovaglás kikapcsol, megnyugtat, segít a szabadidõ hasznos és kellemes eltöltésében, remek alkalom az aktív pihenésre.

 

Napjainkban bizonyított, hogy a lovaglás és a lovakkal való kapcsolat, a mozgáskoordinációs zavarokkal született gyermekek, illetve a szellemi, vagy testi fogyatékkal élõ emberek rehabilitációjában segíthet.

Tovább...
 
Bértartás

„Saját lovat szeretnék!” Ez az a gondolat, ami minden lovas fejébe, szívébe befészkeli magát,  amikor már végleg beleszeretett a lovaglásba. Saját hátasunkon lovagolni valóban leírhatatlan érzés, de a lóvásárlás elõtt megfelelõ szállásról is gondoskodunk kell lovunk számára.

Tovább...